Люси Дяковска в тежка депресия след смъртта на дядо си

liusi-dqkovska

След като една година бе в тежка депресия, певицата се опитала да се самоубие. Причина за тежкото й състояние е внезапната смърт на любимия й дядо, който Дяковска много обичала.

Само той най – добре я разбирал от всичките и роднини  и я подкрепял във всяко едно отношение, без да я съди прекалено. Иван Вълев почина през 2010 год. Люси останала учудена, тъй като никой не й  казал, че той има проблеми със здравето и не му остава много живот.

liusi

След като разбрала, че него вече го няма тотално се сринала. Напоследък звездата е много чувствителна, особено след като я махнаха и от „Всеки ден”. Близки на очарователната дама споделят, че в последно време няма желание за нищо, не споделя с никой, дори със своите родители. Нещо повече – Люси им е страшно сърдита, че са скрили от нея подобно нещо. Дори по цяла нощ плачела и не спяла, затова започнала да пие приспивателни. Така една вечер взела повече от необходимата доза  и едва не умряла. За щастие обаче,  една  нейна приятелка й  се притекла на помощ  и успяла да я спаси от смъртта.

Люси Дяковска. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/svUG_6h3F04

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *