Любовницата на Филип Аврамов роди! Виж Тук:

filip-avramov-1
Филип Аврамов заедно със Севинч Ибрахимова

Любовницата на актьора Филип Аврамов му роди момиченце. Наскоро той призна за извънбрачната си връзка, заради която се е разделил със съпругата си Милена Спиридонова, която е и майка на първородната му дъщеря Рая. Двамата обаче все още не са разведени.

Филип Аврамов се запознал с настоящата си половинка певицата Севинч Ибрахим покрай обща театрална постановка. Искрата пламнала веднага и двамата започнали да се виждат тайно. След около година обаче, любовницата му забременяла. Така Фицата нямал друг избор, освен да признае на съпругата си Милена, че има друга и тя носи детето му.

За да покаже на всички, че има сериозни намерения към Севинч, Аврамов се появи с нея на наградите „Икар“. Всички обаче останаха шашнати от видимо доста напредналата й бременност.
Законната половинка на актьора преживява много тежко предателството му и е неутешима, разкриват близките й.

filip-avramov
Съпругата Милена Спиридонова е разбира след изневярата

Фицата обаче е на седмото небе от раждането на второто си дете. Момиченцето е кръстено Ана, а щастливият татко от няколко дни не е спирал с почерпките.

Майката Севинч Ибрахимова нашумя покрай изявата си в един от сезоните на „Гласът на България“, където беше сред фаворитките на Миро. След шоуто, поп певецът я водеше по свои участия и на турне. Пеенето обаче не е единствената професия на Севинч. Тя работи и като медицинска сестра.

С Филип Аврамов участват заедно с постановката „Бог Рок“, която ги събира и в живота. За представлението Севинч била препоръчана от чичо си, който е Ерол Ибрахимов от „Уикеда“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *