Шок! Филип Аврамов се развежда заради бременна любовница! Ето коя е тя – СНИМКА:

filip-avramov-2

Филип Аврамов очаква второ дете, но не от съпругата си, а от любовница! Актьорът е напуснал семейството си и вече живее с новата си любима, която носи бебето му.

Това призна самият той наскоро, бесен от клюките по свой адрес. Най- много го засегнали писанията, че очаква дете от друга, но продължава да живее заедно със съпруга си Милена и дъщеря им.

Новата половинка на Филип Аврамов е певицата Севинч Ибрахим, която е позната от участието си в минал сезон на „Гласът на България“.

Филип Аврамов с новата си половинка Севинч
Филип Аврамов с новата си половинка Севинч

Двамата се появиха заедно на тазгодишните награди „Икар“. Макар че първоначално никой не заподозря какви точно са отношенията им, когато актьорът спечели награда за играта си в „Ничия земя“, всички зяпнаха от изненада. Аврамов и Севинч се награбиха и се целунаха страстно.

filip-avramov
Филип Аврамов със съпругата си Милена и дъщеря им

Актьорът все още не се е развел със съпругата си Милена Спиридонова. Филип Аврамов обаче не желае повече да говори за личния си живот и да обсъжда развода им.

Милена Спиридонова също е актриса и двамата се запознават преди години покрай общ проект. Преди пет години им се роди дъщеричка – Рая.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *