Крисия спря да ходи на училище

От както Крисия се появи за първи път в „Шоуто на Слави“ , малкото момиченце почти е прекъснало образованието си. Партньорката на господин Андреев се появява в школото си в Разград веднъж в седмицата, за да разбере докъде са стигнали уроците.

krisiq

Никой в училището не правил проблеми на малката звезда – нито учителите, нито директора. Крисия се ползвала със специален статут, като всичките й отсъствия били извинявани.

Славата явно се е отразила на малката певица, тъй като почти не си контактувала с останалите деца. Говорила си само с учителите, които пък се скъсвали да я хвалят.

Крисия минала на специален образователен режим, за да може да завърши успешно 3- ти клас. slavi-krisiqРодителите на талантливото момиченце му наели частен учител, който да й помага да наваксва с материала.

Малката звезда, която покори България, постоянно пътува между София и Разград. Родителите й дори обмисляли възможността да се преселят в столицата, за да е по- удобно за Крисия и да не се налага постоянно да се мести.

Докато цяла България се радва на детето- чудото, талантът й успя да скара продуцента й Слави Трифонов и ръководството на Би Ти Ви. Медията настоявала Крисия на води свое предаване с прайм тайма, за да може да бори конкурентите от Нова тв, които са задръстили програмата си с риалити формати. Слави обаче категорично отказвал и държал тя да се изявява само в шоуто му, за да му носи рейтинг.

Крисия и Орлин Горанов – „Светът е за двама“. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/qaHaY8Wfa1M

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *