Крисия става световна звезда

Крисия Тодорова
Крисия Тодорова

Сочената за фаворитка в детския конкурс на „Шоуто на Слави“ Крисия Тодорова влезе под кожата на сръбската легенда Желко Йоксимович. В едно от последните издания на предаването талантливото момиче изпя блестящо песента „Лане мое“, с която сърбинът спечели „Евровизия“.

Желко Йоксимович
Желко Йоксимович

„Това мило цвете е родено през 2004 година, точно когато изпях песента „Лане мое“, и сега тя й вдъхна нов живот. Това е наистина чудо“, написа в социалната мрежа Туитър Желко Йоксимович часове след изпълнението на Крисия в „Шоуто на Слави“.

По всичко личи, че малката красавица набира все повече популярност, което потвърждава мнението на голяма част от аудиторията, че най-вероятно тя ще спечели конкурса на Слави. В страницата си във фейсбук детето има над 200 000 почитатели.

„Всичките участнички в конкурса, дори и тези, които отпаднаха, са изключително талантливи. Вероятно повечето от тях ги чака голямо бъдеще, но Крисия определено изпъква. Поведението й на сцената е невероятно“, коментират нейни фенове.

Според специалисти в бранша Крисия Тодорова е на път да се превърне в новата голяма звезда на България. По думите им е въпрос на време да бъде забелязана от някой световноизвестен продуцент и да направи блестяща кариера.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/8wLD8iASkK8

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Крисия става световна звезда"

  1. 666666   14.02.2014 at 14:51

    Страхотно дете,пее чудесно,озарява сцената,когото излезе на нея.Великолепна е ,нямам думи да изразя моето възхищение .БРАВО КРИСИ. Всичките и изпълнения до тук в шоуто са уникални.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *