Криско отвърна на удара! Разкри тарифата на Ася Капчикова!

asia-kapchikova-krisko

Неизвестен мъж разкри пикантен чат с Ася Капчикова.

Във виртуалния разговор той иска  да бъде една нощ с нея и предлага съответната сума, а тя си казва цената и се съгласява. Разговорът веднага беше разпратен до медиите и доказва, че Ася е момиче на повикване.

Всички обаче смятат, че  тайнствения непознат всъщност е бившият й Криско, или негов приближен. А клопката, в която попаднала плеймейтката, била за отмъщение заради нейните твърдения пред Венета Райкова, че рапърът спи с мъже.

Признанието на Ася шокира всички, тъй като повечето го смятаха за мъжкар. Досега той е имал две публични връзки, само с жени – първо, с Капчикова, а сега живее с гаджето си Цвети.

Рапърът се поболял след нападките на бившата си, тъй като тя излага много доходоносният му бизнес –  в момента той е на върха на славата, а също така, е жури и ментор в „Х фактор“. Само заради няколко думи на бившата му, имиджът му се срина и той стана за смях на цяла България.

И ответният му удар не закъснял. Публикуваният чат разкрива, че Ася е момиче на повикване и всеки може да си я поръча в интернет.

Капчикова обаче действа превантивно. Тя побърза да обясни в писмо до медиите, че преди два месеца профилът й във фейсбук бил хакнат. Тя изобщо не обърнала внимание. Плеймейтката се кълне, че не е разговаряла с нито един непознат в чата и не си е уговаряла интимна среща срещу заплащане. Направил го е някой от мое име, имам съмнения кой е, но ще премълча, отвърна на удара плеймейтката.

Кой е на повикване, кой с кого спи, не е наша работа.

Двойката се раздели мирно и тихо и досега никой не беше казвал и дума срещу другия.

Явно обаче Криско има доста врагове, особено след като за втори сезон е в журито на „Х фактор“ и отново ще прибере мноого тлъст хонорар. А слуховете, че си пада по мъжката любов, не са от днес. Но рапърът има толкова недоброжелатели, че всеки би могъл да го накисне и да спретне интрига.

Подлите удари в гърба обаче не пречат на кариерата на габровеца. Той се старае да е над нещата, да не отвръща на сплетните и обидите, за да не доставя удоволствие на враговете, разкриват близките му.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Криско отвърна на удара! Разкри тарифата на Ася Капчикова!"

  1. Antonia   25.08.2021 at 0:46

    I am regular visitor, how are you everybody? This post posted at this web
    page is truly good.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *