Бомба! Ася Капчикова потвърди: Криско си пада по мъже! ВИДЕО:

asia-krisko

Шокиращи разкрития за интимния живот на Криско направи бившата му приятелка Ася Капчикова.

Плеймейтката коментира слуховете за сексуалността на рапъра, които от години витаят в публичното пространство. Тя заяви, че е чувала клюките, че той има предпочитания към мъжете. А след раздялата им научила още по- пикантни истории за него. Но докато били заедно, имали нормални интимни отношения.

Капчикова призна, че по време на връзката им, не се виждали много често. Всеки си живеел отделно, а срещите им се случвали, когато Криско откривал пролуки в натоварения си график. Правели секс 1-2 пъти седмично, разкри плеймейтката.

От години се коментира, че рапърът от Габрово си пада и по своя пол. Не е тайна, че Криско и Миро живееха заедно по едно време. Певецът от „Каризма“ се изживяваше като негов ментор. Докато бяха в цветущи отношения, двамата създадоха първата песен на Дивна „Ти не можеш да ме спреш“, с която кариерата на Криско литна в небесата.

Впоследствие, двамата се изпокараха жестоко, като Миро не спести тежки думи за бившето си протеже. Тогава се говореше, че причината за скандала помежду им е лична – рапърът кръшнал на певецас негов приятел.

Спенс също разказва пикантна история, свързана с габровския хитмейкър. Случката датира от преди няколко години. Спенс звънял една сутрин на Криско, но вместо него, от другата страна се обадил… Любо от „Те“.

Така или иначе, към момента рапърът от Габрово има щастлива връзка с танцьорката Цвети. Двамата живеят заедно и дори мислят за дете.

Бившата му приятелка Ася Капчикова пък е лудо влюбена в гаджето си Живко, с когото отскоро делят един покрив.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *