Край! Гущеров внесе развода с Мария в съда! Виж Тук:

Вече няма връщане назад! Християн Гущеров днес внесе документите за развода си с фолк певицата Мария в съда.

Преди две седмици милионерският наследник заяви пред медиите, че е решил да се разведе с фолк звездата. Двамата не живеели заедно от известно време. Решението за развода било изцяло на Християн Гущеров. Той заяви, че не иска повече името му да се свързва със скандалното поведение на Мария.

Милионерът призна, че решението за развод не е спонтанно, а с натрупване. Според него, певицата не искала да води семеен живот, а предпочитала да се разголва пред публиката в името на кариерата си.

mariia-6

Гущеров предположи, че Мария ще предяви доста претенции по време на развода. Двамата нямат предбрачен договор и въпреки че фолк дивата се кълнеше, че няма да вземе и стотинка от него при раздяла, вече може да е на различно мнение. За всеки случай, Християн я е изключил от всички семейни фирми, в които Мария се водеше съдружник.

Преди дни фолк певицата за първи път проговори след бомбастичната новина за развода й с Гущеров. Всъщност, Мария дори не призна, че бракът й е свършил. Певицата увърташе и предпочете да не коментира личния си живот, за да спазва „хигиена на общуване“.

Но докато тя мълчи и избягва темата, Гущеров явно вече няма намерение да си трае.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *