Мария вбеси фейсбук с нагла постъпка! СНИМКИ:

mariia-3

Фолк певицата Мария отново вбеси всички с наглото си поведение. Този път като шофьор.

Във фейсбук групата „Заедно срещу крайно наглите шофьори“ се появи публикация със снимки на личния автомобил на фолкаджийката, паркиран най- нахално върху тротоара срещу кооперация в столичния квартал „Лозенец“.

Мария вбеси фейсбук с наглото си паркиране
Мария вбеси фейсбук с наглото си паркиране

С типичната си безочливост, Мара Отварачката заявила на портиера на кооперацията: „Ако на някой не му харесва как съм спряла, да ми се обади“.

mariia-4

Публикацията буквално взриви фейсбук, а лавината от недоволни коментари расте със секунди.

Засега фолк певицата пази мълчание по горещия скандал. Но това е разбираемо, тъй като в момента Мария има доста по- сериозни проблеми. Фолк певицата се подготвя за развода си с милионерския наследник Християн Гущеров.

Той я изгони от разкошния си дом преди около месец и разкри пред медиите, че с бракът им е свършено. Гущеров обаче внимателно се е подготвил за развода си с фолкаджийката.

Младият бизнесмен тайно я изключил от управата на всички фирми, в които фигурирало името й. Така Мария няма да може да претендира за тлъсто обезщетение. Все пак обаче, двамата нямат предбрачен договор. Така че, Гущеров е сигурен, че бившата му съпруга ще има много финансови претенции.

Милионерът призна, че решил да се разведе с Мария, защото му писнало от разголения й имидж. Той си мислел, че с певицата ще си живеят спокойно и кротко, далече от светската суматоха. Но певицата не искала да се откаже от поп фолка, постоянното ходене по участия и голи фотосесии.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *