Коцето пак унизи Райна! Ето какви ги наприказва:

Константин най- после си призна нещо, за което отдавна се говореше – че се е скъсвал да изневерява на бившата си дългогодишна приятелка Райна.

Фолкаджията, случайно или нарочно, изтърси, че връзката със съпругата му Надя започнала, докато бил още с певицата от Сандански. Почти една година той тъчал на два стана. Оправдава се, че по това време чувствата му към Райна били изстинали, а тези с Надя – се задълбочавали.

Но това далеч не е единственият път, в който Коцето е кръшкал на фолк певицата. Докато беше в „Биг Брадър ол старс“ заедно със Златка Райкова, Райна се изпусна, че е хващала бившия си да й кръшка и със скандалната плеймейтка. Русата Златка й се извини с половин уста – било само веднъж, но въпреки това, певицата трудно преживя съжителството с нея под един покрив. И категорично отказа да сложи еленови рога като част от седмична мисия.

Въпреки изневерите на Коцето, към днешна дата Райна му е простила и двамата дори са в приятелски отношения. Певицата се познава и със съпругата му Надя.

Като причина за раздялата им, фолкаджията не веднъж е изтъквал отказът на Райна да забременее. Той дори я бил предупредил, че ако продължава да упорства по въпроса, ще си намери друга. В крайна сметка, така и стана.

С Надя обаче, фолк певецът наистина се кротна и улегна. Двамата се радват на щастлив семеен живот от седем години. Дъщеря им Мариана вече е първи клас, а синът им Александър – на две години. Коцето се опитва да навие половинката си и за трето дете, но засега тя не била особено въодушевена от идеята.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *