Коцето оплакна окото! Райна му цъфна по гащи! СНИМКИ:

raina-koce

Безсрамната размяна на интимни ласки между бившите любовници Райна и Константин шашна посетителите на дискотеката на фолк певеца в Студентски град.

Опипването и натискането помежду им се оказа, че не е само част от сценичното им поведение, докато изпълняваха общите си песни. Двамата продължиха да се гушкат и в сепарето, където удобно се бяха настанили да си гукат.

raina-kotse
Бельото на Райна цъфна изпод роклята й

За капак, бельото на Райна лъсна изпод фаталната й червена рокля. Черните бикини на певицата палаво надничаха навън при всяко нейно разкрачване. А подобна гледка едва ли е убягнал на Коцето, който беше като залепен за нея и буквално я изпиваше с поглед.

Химията между бившите гаджета явно все още я има, макар че се разделиха преди няколко години. Константин вече е семеен мъж и баща на две деца, а Райна пък от няколко месеца си има ново гадже. Въпреки това, когато се съберат на едно място, стават доста палави.

Навремето македонското девойче не издържа на изневерите на Коцето, като последната му беше с настоящата му съпруга Надя. Двамата започнаха да се срещат, още преди певецът да се раздели окончателно с Райна. Сега сякаш ролите се размениха и фолк певицата с кеф „сипва“ на жената, която я окичи с рога и й открадна любовта на живота.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *