Компаньонка ли е „Мис Плеймейт“ Маги Бадер? Виж Тук:

megi-bader

Новата „Мис Плеймейт“ Маги Бадер се препитава като практикува най- древната професия, твърди в. Уикенд. Красавицата била доста оборотна и прибирала много добри суми за с*кс услугите си.

Към момента Бадер сама си е шеф, макар в миналото да била от момичетата на мистичния столичен сводник Дани Обувката. След като разбили мрежата му обаче, актуалната „Мис Плеймейт“ решила да се пробва без сутеньор. Така, плеймейтката прибирала всички пари. А ако някоя колежка й изпрати клиент, делили сумата.

Маги Бадер обаче не била единствената компаньонка, която се явила на еротичния конкурс, за да си вдигне цената. Повечето участнички се занимавали със същото и се надявали да си увеличат мизата след „Мис Плеймейт“. Например, ако до този момент се котирали за 300 лева, след конкурса тарифата им скачала на 500 лева.

Красавицата Маги Бадер не остана със скръстени ръце след обвиненията. Плеймейтката заяви, че твърденията за „професията“ й са клевети. Била набедена за компаньонка от завистници, които не можели да преглътнат факта, че сама се борила и успявала в живота.

Но какво тогава работи Маги Бадер? Красавицата се представя като модел. А  във визитката си за „Мис Плеймейт“ хубавицата се фука със завиден стандарт на живот. Но ако се съди по снимките й в социалните мрежи, виси по цял ден във фитнес залата. Маги Бадер наскоро призна, че си няма гадже. Макар че само две седмици по- рано, по време на конкурса, заяви, че си има гадже.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *