Анна- Мария от „София ден и нощ“ разкри брутална история от миналото си! Виж Тук:

Фаворитката на спечелването на тазгодишния конкурс „Мис Плеймейт“ Анна- Мария Чернева разкри страховита история от миналото си, която коренно променила живота й.

Красавицата, която се прочу с ролята си в „София ден и нощ“, била зверски пребита от гадже преди години. Случило се, когато била на 18 години, малко след абитуриентския й бал. Тогавашният й приятел бил много ревнив и й нанесъл жесток побой, заради който лежала в болница.

Дълго време след това й било трудно да повярва отново в любовта и в мъжете, но успяла да превъзмогне психологическата травма. В момента дори има сериозна връзка, но не иска да разкрие кое е гаджето й.

24- годишната Анна- Мария е спрягана за победителка в тазгодишния „Мис Плеймейт“. Тя явно старателно се е подготвила за конкурса, тъй като още миналата година си е сменила силиконовите бомби с по- големи, като във всяка гърда има по 500 кубика. Брюнетката признава, че обожава изкуствените гърди и не вижда нищо лошо в този тип интервенция.

Чернева има доста спечели конкурси за красота в биографията си. Дори била подвластничка на „Мис София“. Правила е и доста голи фотосесии за различни мъжки издания.

Преди няколко години се пробвала да пробие като фолк- певица, но след първия видеоклип се отказала. След провала си в чалгата, се насочила към актьорското майсторство. Този път й провървяло. Тя успя да направи запомнящо се участие в „София ден и нощ“. Сега участва в театрална постановка, с която обикаля страната и ходи на кастинги за различни роли.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *