Катрин Вачева аут от Вип Брадър

katrin-vacheva-2

Катрин Вачева напусна къщата на Вип Брадър. Моделката събра най- малко зрителски гласове в съревнование за оставане в шоуто срещу Иво Танев и Ернестина Шинова.

Четвъртата номинирана беше Кичка Бодурова. Естрадната прима обаче спечели имунитет за оставане в къщата в игра срещу конкурентите си на елиминациите.

Катрин Вачева влезе значително по- късно в шоуто. Моделката и Кристина Димитрова бяха изолирани в отделна къща за близо две седмици. Причината – не беше ясна.

katrin-vacheva-3

Първоначално, Катрин Вачева влезе в конфликт с плеймейтките Моника Валериева и Светлана Василева, защото реши, че двете се наговарят срещу нея.

Моделката бързо усети, че къщата вече е разделена на лагери. През последната седмица Катрин, заедно с Кристина Димитрова, се присъединиха на страната на Кичка Бодурова. С излизането й, естрадната певица загуби ценен съюзник. Катрин Вачева определено направи впечатление на директен човек, който не се страхува да заявява мнението си.

Моделката обаче се изложи с познанията си по география, заедно със Светлана, и така двете станаха за смях, както на съквартирантите си, така и на цяла България.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *