Ето как похарчи хонорара от „Вип Брадър“ Миглена Ангелова:

miglena-angelova-1

Миглена Ангелова се обзаведе със супер луксозен автомобил. Бившата тв водеща купила тузарското возило, което е на стойност над 100 бона, с част от хонорара си от „Вип Брадър“.

След като победи в десетото юбилейно издание на риалити шоуто, Ангелова не се колебала дълго в какво да инвестира известна сума от заработеното. Журналистката имала спешна нужда от нов автомобил и останало само да си избере каква марка и модел да бъде той.

miglena-angelova
Миглена Ангелова позира пред новата си придобивка

Миглена Ангелова решила да се поглези заради победата във „Вип Брадър“ и затова се спряла на супер гъзарски автомобил – „Бентли“. Тв водещата признава, че се влюбила от пръв поглед в тази кола. Дамата в червено разкрива, че до този момент все карала разни таратайки, тъй като никога не можела да спести за нещо по- хубаво.

Останалата част от хонорара, Ангелова разпределила между четирите си деца.

След като беше за последно тв водеща преди няколко години, журналистката за дълго време беше встрани от медийното внимание. Оказа се, че започнала да сътрудничи на китайска телевизия в подготовката на различни техни репортажи. Ангелова е много доволна от работата си с тях и няма намерение отново да нагазва в мътната вода на българската тв действителност.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *