Камелия Воче и Ели Гигова излязоха на крачка от финала

Камелия Воче и Ели Гигова отпаднаха на крачка преди финала в понеделник. На финала се класираха директно Уош, Влади Въргала и Албена Вулева. Всички останали трябваше още един ден да се борят за любовта на зрителите.

kameliq-voche

Съквартирантите, които се бориха за класиране на финала, трябваше да опишат в кратко есе защо трябва да станат любима звезда на България. Никой не блесна особено много, нито отправи силно впечатление.

Така или иначе, скандалджийката Воче и тихата Ели Гигова се успяха да се класират за финала и трябваше да напуснат шоуто.

За най- голяма изненада, първа за финала в понеделник се нареди плеймейтката Елена Кучкова. Веднага след нея по вот се класираха Жени и Тачо, които играят като един състезател.

eli-gigova

Камелия Воче е един от най- противоречивите участници. Най- грозната постъпка на певицата беше скандалът й с Влади Въргала, в който го обвини в лоша хигиена. След като унизи обичания комик пред цяла България, Воче така и не му се извини. За всички е видно, че Влади е в много тежка житейска ситуация и в депресия, но певицата така и не го пощади с коментарите си.

Скандалите й с Людмила Захажаева също е изложиха, тъй като всички привикнаха към руската фурия и пиперливия й език, но само Воче се връзваше на провокативните й коментари.

Участието на Ели Гигова, за съжаление, не се запомни с нищо особено. Богаташката наследница толкова се пазеше, че накрая остана почти незабележима. Със сигурност много нейни качества блеснаха – не се оплака от нищо, не вдигна скандал на никого, не предяви претенция, опитваше се да потушава скандали, но те просто нямаше как да се вържат с настроенията в къщата.

Излизането на Воче и Гигова. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *