Провал за Любо Нейков и Ели Гигова

Любо Нейко и Ели Гигова в "Голата истина"
Любо Нейко и Ели Гигова в „Голата истина“

  Новосформираната телевизионна двойка Любо Нейков – Ели Гигова се провали с гръм и трясък при старта на дълго време подготвяното предаване на Би Ти Ви „Голата истина“.

То е направено по оригиналния формат на „Господари на ефира“, което тече по „Нова“.

Двете телевизии водиха дълго време война заради спора кой има право да излъчва шоуто. Тъй като в „Господарите“ има много авторски рубрики, то вече се смята за оригинално предаване, което не се прави по лиценз. С тежката задача да конкурира Зуека и Рачков се зае екипът на Евтим Милошев и неговата продуцентска фирма Dream Team.

Евтим Милошев
Евтим Милошев

Изненадващо за партнъорка на популярния и безкрайно талантлив актьор Любо Нейков бе избрана Ели Гигова. Дъщерята на милионера Николай Гигов прави от години опити да пробие в телевизията. Първоначално се изявяваше като спортна журналистка по БНТ, след това за известно време водеше сутрешния блок на „Здравей България“, а през последните месеци бе асистент на евродепутатката Илияна Йотова в Брюксел и й помагаше на последните парламентарни избори.

„Ели очевидно е възпитано момиче, но няма никакво чувство за хумор и усет за импровизация. Сценарият на първото предаване бе направо глупав. Водещите стояха изкуствено, изричаха плоски шеги и си личеше, че не се чувстват комфортно пред камерите“, коментираха зрителите след първото излъчване на шоуто в понеделник.

Гвоздей в предаването бе телефонен разговор, който Любо Нейков уж проведе с Бойко Борисов. Смешката бе, че актьорът се превъплъщава твърде успешно в образа на бившия премиер. Диалогът между двамата бе дървен и въобще не беше смешен.

Така сблъсъкът между „Господарите“ и „Голата истина“ не се състоя. Зуека и Рачков се появиха на екрана по „Нова“ малко преди дебюта на Любо Нейков и Ели Гигова и скечовете им както обикновено бяха блестящи.

След старта „Голата истина“ се очертава като първия провал на продуцента Евтим Милошев, чийто екип стои зад куп успешни предавания и филми като „Комиците“ и „Столичани в повече“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *