Жана Бергендорф се изповяда: Кокаинът разби здравето ми! Шокиращи признания на певицата:

jana-bergendorf-13

Дрогата тотално е съсипала здравето на Жана Бергендорф. Това призна самата поп певица пред приятелката си в къщата Емануела.

Жана Бергендорф проговори за първи път за битката си с наркотиците. Поп дивата призна, че не е взимала кокаин, откакто е влязла във формата. Жана разкри, че е влязла във Вип Брадър, за да се опита да се изчисти от отровата.

Певицата призна и за страшните щети, които кокаинът вече е нанесъл върху здравето й. Жана разкри пред Емануела, че трябва да й се направи операция на главата, защото е пълна с гной. Това била и причината постоянно да й тече носа.

jana-bergendorf-14
Жана не спира да яде заради абстиненцията

 

Бергендорф подозира, че проблемите с бъбреците, които има напоследък в къщата, също са следствие от употребата на кокаин.

Жана призна също, че причината да се тъпче, е абстиненцията. Певицата качи поне 10 килограма за едномесечния си престой в къщата. Наложи се Биг Брадър да се намеси и да я принуди да мине на диета за отслабване.

Емануела се оказа единственият съквартирант, който поговори открито с Жана за проблема й и я попита как трябва да се държи с нея, за да й помогне. Поп дивата призна, че има нужда само от любов.

Променливите настроения на Жана, които толкова озадачаваха съквартирантите, вероятно също са причинени от абстиненцията певицата. През последните дни поп дивата е в тежка депресия, като занемари дори личната си хигиена.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *