Теди Кацарова направила рапърите от “Ъпсурт” известни!

Теди Кацарова

  Теди Кацарова се оказва щастливата звезда за момчетата от група „Ъпсурт“. Преди 15 години именно тя им подава ръка като утвърдена вече млада певица в България. „Не може да се каже, че сьм ги открила.

Те имаха своите първи успехи и преди да се срещнем. Доколкото знам, бяха спечелили голямо хип-хоп състезание и вече опитваха да записват професионално.

Веднъж при мен дойде една от балерините ми по онова време, която ми каза, че има едни момчета, които рапират много яко и няма да е лошо да ги чуя.

Група "Ъпсурт"

Оказа се, че тя е искала да им направи услуга, защото беше гадже на един от тях, но това направи картината още по-мила, защото реално парчетата им бяха наистина много готини“, споделя Теди за своята първа среща с „Ъпсурт„.

По онова време те всъщност са четирима, като с Ицо Хазарта, Буч и Бат’ Венци се изявява и Шлеви Долния. Той обаче напуска малко по-късно, тъй като заминава за чужбина. По това време групата тръгва и на турне с Теди която записва дует с тях – „Здраво дръж или пусни“. „Песента се завъртя доста по радиостанции, особено в провинцията, където я пеехме страшно много по време на нашите концерти. Децата бяха полудели по нея и я записваха на пиратски касети“, разказва Теди.

Хазарта, Буч и Венци позират пред кюстендилската "бела жига"

Певицата разкрива още, че и до днес е много голям почитател на Ицо и компания и винаги, когато се засекат на общо събиране или участие, си спомнят за техния старт. „Спомням си какви бяха малки когато дойдоха при нас -на по 17-18 години, а изглеждаха на по 14. Най-много им се кефя, че успяха да се запазят като група, защото навсякъде бандите се разпадат. Надявам се да продължават да правят толкова силни песни като последната. Чух я преди няколко дена и е жестока“, изразява мнението си изпълнителката. Именно „Бела жига“ насочи отново светлините на прожекторите към „Ъпсурт“. Момчетата не бяха издавали песен две години. Мнозина твърдят, че сегашният хит, който само за няколко часа в мрежата успя да натрупа 40 000 гледания, е завръщане към стария стил на групата.

„Вече си правим нашата музика без скрити реклами“, коментира Ицо Хазарта. Факт е, че в този клип липсва продуктово позициониране. За първи път „Бела Жига“ беше представена през август на фестивала Spirit of Burgas, а сега излиза официално с клип. Допълват още от екипа, че с наименованието „Жига“ не е възхвала на автомобилът „Жигули“, а текстът е просто метафора. При заснемането на видеото тримата членове от групата купили автомобила и се заели с нужните подобрения по него. Това се вижда в кадрите с надпреварата, заснети в Перловската река.

През последните две години на творческо затишие тримата членове на бандата се отдали на различни занимания. Вече е факт техният общ бизнес проект с немска мениджърска агенция, която се занимава с пласиране и промотиране на артисти. Отделно Венци отвори заведение в София, а Ицо беше зает с дела.

След участието му във „ВИП Брадър“ преди три години стана баща за втори път – на малката Лора, а отделно трябваше да работи и над възпитанието на щерка си от първия брак – Аделина. Девойчето се мерна пред камерите на „Черешката на тортата“ наскоро, позирайки през цялото време и заявявайки желанието си да стане модел. Ицо не е във възторг от мераците й, но няма против, ако продължава да е все така усърдна с езиците и компютрите. Макар да е още на 7 години, тя вече говори доста добре английски, а лаптопът и програмите му не я затрудняват никак.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Теди Кацарова направила рапърите от “Ъпсурт” известни!"

  1. Виктор   29.06.2017 at 10:35

    Този, който е писал статията съвсем не е в час. Бела жига е 2012 г. а култовите 3 в 1 – 2004 и 2006 -Втора цедка. А това пък дето Кацаровата ги направила известни – няма да коментирам.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *