Изтрепа рибата! Луиза Григорова със скандални разкрития за бившия си Явор Бахаров! Виж Тук:

Луиза Григорова направи шокиращи разкрития за връзката с бившия си Явор Бахаров, както и за съпруга си Мартин Макариев. Пикантните откровения за живота й са наистина изненадващи, тъй като актрисата от „Откраднат живот“ досега избягваше личните въпроси.

Дъщерята на Ивет Григорова се запознала с мъжа си Мартин Макариев преди цели десет години! Това се случило покрай снимките на видеоклипа на Миро „Август е септември“, в който участва актрисата, а режисьор е бъдещият й съпруг.

Тогава между тях обаче не се случило абсолютно нищо. По това време тя била гадже с екранния си партньор от „Стъклен дом“ Явор Бахаров. Двамата тъкмо са станали много известни и здраво ги тресяла звездоманията, признава Луиза.

За първи път тя признава, че внезапната слава не й се отразила добре. Нито на връзката й с Явор Бахаров. Отношенията им били толкова бурни, че непрекъснато си викали и … се биели! Луиза Григорова разкрива, че по заведенията често се стигало до бой … с чаши. Затова на доста места изобщо не ги пускали!

Луиза се омъжи по кубинки за Мартин Макариев

Години по- късно актрисата се среща отново с Мартин Макариев на снимачната площадка. Вече е доста по- улегнала и готова за сериозна връзка. Тогава вече искрата между тях пламнала с пълна сила. Но… режисьорът официално бил женен с дете! Но връзката им започнала въпреки брака му, който, така или иначе, вече бил съсипан.

Но Луиза няма вина за това. Преди нея Макариев изживя двегодишна бурна връзка с актрисата Елена Петрова, която също е семейна по това време. Двамата дори и не се криеха, въпреки че се водеха законно обвързани за други хора.

Когато Луиза Григорова се появява в живота на режисьора, връзката му с Елена Петрова вече не върви. Той се разделя с нея и междувременно, най- после разтрогва брака си.
Към днешна дете, Луиза и Мартин Макариев вече са законно семейство. Актрисата е в отлични отношения с детето на мъжа си, както и с бившата му жена. Но категорично отказва да коментира връзката му с колежката й Елена Петрова.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Изтрепа рибата! Луиза Григорова със скандални разкрития за бившия си Явор Бахаров! Виж Тук:"

  1. why web hosting   28.08.2021 at 15:35

    I constantly spent my half an hour to read this weblog’s content daily along with
    a cup of coffee.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *