Изненада! Луиза Григорова се омъжи! Снимки от сватбата:

Луиза Григорова се омъжи за любимия си Мартин Макариев. Актрисата и режисьорът се венчаха в тесен кръг на елегантна церемония в курорта Лозенец.

На сватбата са присъствали около 50 гости. Луиза Григорова поканила две колежки и близки приятелки за куми – Дария Симеонова и Теодора Духовникова.

Дъщерята на шефката на „Ивет Фешън“ изглеждаше като истинска принцеса! Красивата й булчинската й рокля бе изработена от дизайнерката Сара Хирш.

Младоженците обаче няма да имат време за меден месец след сватбата. Луиза трябва да се върне на снимачната площадка на в лекарската сага „Откраднат живот“ няколко дни след тържеството.

Актрисата разкрива, че ще отделят време за меден месец през есента. Решили да посетят няколко рок концерта в различни европейски градове.

Луиза и Мартин Макариев са заедно от близо три години. Запознават се на снимачната площадка на видеото към хита на Миро „Август е септември“. После работят заедно и в сериала „Дървото на живота“. Именно тогава пламва любовта им, въпреки че режисьорът по това време все още има връзка с актрисата Елена Петрова.

Така или иначе, той бързо се преориентира към по- младата Луиза. А Елена Петрова изпада в тежка депресия заради загубата на любимия мъж.

Бившата манекенка на „Ивет Фешън“ разкрива, че още в първите дни на връзката си с Мартин Макариев разбрала, че ще се омъжи за него някой ден. Дори му направила неформално предложение, което той приел.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *