Изненада! Дeси Бaнова заби бивш прeзидент! Вижте кой е той:

Деси Банова наскоро призна, че от година е разделена с бащата на дъщеря си. Но от няколко месеца имала нова любов и била много щастлива.

Синоптичката е новото гадже на бившия президент Росен Плевнелиев, съобщава сензационно „168 часа“.

Той се разведе официално с втората си съпруга Юлияна преди няколко месеца. Но двамата са разделени от няколко години. Дори се стигна до куриоза да я спипат с любовника й, докато Плевнелиев беше още действащ държавен глава.

Връзката на бившия президент и Деси Банова датира от няколко месеца. Двойката се опитва да крие отношенията си, но вече много от съседите на Плевнелиев са ги виждали заедно.
Синоптичката на Нова тв. категорично отказва да коментира новото си гадже. Но едва ли още дълго ще успеят да крият връзката си.

Деси Банова има дъщеря от дългогодишната си връзка с бизнесмена Ивайло Граховски. Двамата бяха заедно в продължение на няколко години. Синоптичката обаче признава, че отношенията им никога не били хармонични, защото били много различни като хора. Затова тихомълком се разделили. Двамата така и не сключиха брак, така че успяха да опазят в пълна тайна края на връзката си.

Росен Плевнелиев обаче не може да скрие развода с Юлияна. Семейството им всъщност било в обтегнати отношения, още когато той стана президент през 2011 г. Бившата му жена категорично отказа да влезе в ролята на първа дама. Тя не криеше и че има връзка с друг мъж, с когото най- спокойно се разхождаше прегърната под прозорците на президентството.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *