Иво Танев: Намразиха ме заради Преслава

ivo-tanev

Иво Танев заяви, че съквартирантите му се настроили срещу него заради Преслава. Според бившият тв водещ, когато казал, че фолк дивата е по- добра певица от „Ритон“ и Кичка Бодурова, всички го намразили.

Танев смята, че изтърпял прекалено много нахалството на съквартирантите си, но в един момент му кипнало и решил да отвърне на удара.

Иво разказва, че се разочаровал от много хора в къщата. Особено от Станимир Гъмов и Здравко, които му бяха по- близки. Бившата тв звезда разкрива, че двамата постоянно просели алкохол от Биг Брадър.

ivo-tanev-3

Танев обвини съквартирантите си в постоянно интригантство. Според него, нравите в къщата стигнали до животинско ниво.

В последните си дни в къщата Иво Танев постоянно имаше нервни изблици и успя да се изпокара почти с всички. Гневът му беше предизвикан най- вече от факта, че съквартирантите му го нарочиха за номиниране, както и че го изгониха от кухнята. Бившият тв водещ ту крещеше и се караше, ту се смееше и щипеше жените по дупетата. Дори на врагините му Кичка и Светлана не им се размина.

Преди да напусне къщата Танев заяви на съквартирантите си, че му е писнало от тях и не желае да ходи на финал. Нарече ги „мишки“ и „задници“. При излизането си взе хладно сбогом с повечето от тях.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *