Съквартирантите скочиха срещу диктатора в кухнята Иво Танев

ivo-tanev-2

Съквартирантите скочиха срещу диктатора в кухнята Иво Танев. Причината за избухването срещу тв водещия беше тежката запръжка, с която приготвя супите си. От зле приготвената храна се оплакаха почти всички, но начело на бунта застана Гъмов, Здравко и Ернестина.

За да си сготвят най- после нещо по собствен вкус, няколко души завладяха кухнята, така че Танев да не може да припари в нея. Най- активна беше моделката Светлана Василева, която е в тежък конфликт в бившия тв водещ.

ivo-tanev-3

Иво обсеби кухнята още от началото на шоуто и прогони основната си конкуренция Кичка Бодурова, която също имаше желание да готви. Водещия се възползва от отрицателните настроения срещу певицата, за да стане пълновластен господар на кухнята.

Но като всеки диктатор, Танев загуби мярка и това започна да дразни много съквартирантите му. Тв водещият започна да крие храна, да следи кой колко лъжички си взема от нещо, да брои залъците на останалите. А срещу абсолютната си власт над храната в къщата се надяваше на безапелационна подкрепа от страна на съквартирантите си.

Това обаче не се случи, а Танев се озова сред застрашените за излизане миналата седмица. Това извади тотално гологлавият телевизионер от нерви и даде повод да спотаеният гняв срещу него у много от съквартирантите му да избухне.

Защо съквартирантите не харесват Иво. ВИЖ ТУК:
https://www.youtube.com/watch?v=J-SCsDmXIUE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *