Истината за 14- годишната Сузи Мурад е още по- брутална! Виж Тук:

suzi-murad-3

Малолетната щерка на Орхан Мурад май наистина ще се окаже обладана от Луцифер. 14- годишната Сузи се оказа и пристрастена към цигарите. Ученичката не вади фаса от устата си и дори не си прави труда да го крие.

Седмокласничката потресе цяла България с шокиращото си видео към песента „Луцифер и Буда“, в което танцува полугола, върти сластно задни части, размахва среден пръст и се отърква около мускулест мъж.

Въпреки скандала, баща й Орхан Мурад обиколи телевизиите да я защитава и обвини целия свят, че малолетната му дъщеря върти голо дупе в клипа, който той платил. Иначе Сузи била много добре възпитана. Но само така можела да стане известна, не спираше да нарежда фолк певецът. Той дори призна, че не го притеснява, че дъщеря му е само на 14 години, за да прави туърк и да се кълчи полугола.

Въпреки че отривисто защитаваше  отрочето си, се виждаше и с просто око неудобството на посрамения баща.  А сгафилата тийнейджърка не можеше да скрие колко е доволна от внезапно връхлетялата я слава, както и от факта, че Гери- Никол й се обадила да я поздрави.

Скандалното видео обаче не е първата подобна издънка на Сузанита. В края на миналата година ученичката пуска дебютното си видео, което е не по- малко шокиращо. Малолетната певица се въргаля по бельо върху огромно легло и друса задните си части. А рапър с див акцент възпява „малката дупа“ на щерката на Орхан Мурад. Дали и това се е харесало на чалга изпълнителят от близкото минало, не е известно.

Майката на Сузи – Шенай, също много харесвала песните и клиповете й, призна певецът. Двамата са щастливо женени повече от 15 години. След скандала обаче, на пангара е само Орхан Мурад, а би било интересно да се изкаже и майката, която иначе преди това с удоволствие даваше интервюта.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *