Дъното! Ето как Орхан Мурад оправда малолетната си дъщеря за голотиите:

orhan-murad

Орхан Мурад тези дни обиколи телевизиите, за да защити дъщеря си Сузи и шокиращият й видео клип, който разбуни духовете в мрежата.

Певецът яростно скочи срещу всички и срещу всичко в защита на малолетното си чедо, което безсрамно върти голите си задни части пред камерата. Той обвини медиите, че насаждат такъв модел на поведение, както и цяла България, че само чрез такъв тип провокации можело да се пробие и да се стане известен.

Освен това, щом в клиповете на западните изпълнители можело да има туърк, защо неговата Сузи да не го прави също?

„Защото е на 14 години! Малолетна е!“, опитваха се тв водещите да обяснят на Орхан Мурад. А в някоя западна държава, щяха да го вкарат в затвора и да му отнемат родителските права, ако позволи подобно нещо.

По повод крехката възраст на дъщеря си, гордият татко заяви, че след две години нямало вече да е толкова крехка! И така се правело шоубизнес.

Певецът продължаваше да настоява, че детето му е много добро, възпитано и не прави нищо лошо. Призна, че Сузи му поискала пари за клипа и той й ги дал. Майка й също много харесала видеото.

Майката Шенай, която също много се гордее с голотиите на 14- годишната си дъщеря
Майката Шенай, която също много се гордее с голотиите на 14- годишната си дъщеря

Палавата щерка на Орхан Мурад пък заяви, че се радва, че е снимала гола!

Сузанита се „похвали“ още, че не чете никакви книги – преди четяла, но вече не. Обаче сама си написала текста към песента, озаглавена „Луцифер и Буда“ – което обяснява защо липсва каквато и да е логика във връзките между думите. А това, което малката Сузи нарича „текст“, е несвързан и малоумен брътвеж.

Щерката на Орхан Мурад обаче е доволна от „произведението“ си. И най- вече от факта, че то получило признанието на Гери- Никол и рапъра Павел, които я поздравили за него.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *