Ирена Милянкова обедня! Пътува с градски транспорт в напреднала бременност!

irena-miliankova

Актрисата и бивш модел Ирена Милянкова, която е бременна за пети път, се придвижва с градски транспорт, заснеха папараците на Николета Лозанова.

Бившата жена на Росен Чолов – Чолата, която му роди четири деца, определено вече не се радва на висок стандарт на живот. След като се разведе със съпруга си, уличен в сводничество, топ манекенката живее съвсем скромно с новия си мъж Никола Чолаков, който е баща на петото й дете.

Нашумялата като Съни от „Под прикритие“ Милянкова обаче явно има и други проблеми, освен финансови. Новият й мъж Никола изобщо не се грижи за нея, показаха кадрите на папараците. Не само че я оставя да се друса в градския транспорт, въпреки напредналата й бременност, но и изобщо не проявява никаква любвеобилност към нея.

Ирена с новата й половинка Никола
Ирена с новата й половинка Никола

Никола Чолаков е брокер на недвижими имоти, а Ирена Милянкова доста му помага в работата. Въпреки това обаче, явно напоследък двойката изпитва финансови затруднения. Освен четирите деца на манекенката и петото, което очаква, Никола също има две деца от друга връзка, за които трябва да се грижи.

На Ирена Милянкова определено не й върви през последните години. Малко след като проби като актриса с участието си в „Под прикритие“, съпругът й Росен Чолов беше арестуван с тежки обвинения в сводничество. Цялото му имущество беше запорирано и Ирена трябваше сама да се грижи за четирите им деца.

Милянкова започна работа като продавачка в мол, само и само да издържа семейството си. След година и половина, манекенката реши да се разведе с Чолата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *