Ето с кого Ирена Милянкова смени Чолата:

milyankova-1

Ирена Милянкова вече има нов мъж в живота си и не го крие. Бившата манекенка на „Визаж“ заведе новата си половинка на изложба на фотографката Вили Каймаканова – Ножарова.

Бившата звезда от сериала „Под прикритие“ окончателно се е разделила със съпруга си Росен Чолов – Чолата, който е в затвора за сводничество и склоняване към проституция. Цялото имущество на мафиота беше отнето от държавата, а Милянкова остана на улицата заедно с четирите им деца. Бившата манекенка изкара много трудни месеци, докато успее да свърже двата края.

Милянкова с новото си гадже
Милянкова с новото си гадже

Милянкова успя да изплува, благодарение на бившата си шефка Жени Калканджиева, която я уреди на работа в агенцията. Сега бившата жена на Чолата отговаря за международните ангажименти на манекенките от „Визаж“.

Милянкова срещу Росен Чолов, когато започва работа в агенцията на Жени Калканджиева, когато е едва на 16 години. На 17 вече е омъжена за Чолата и ражда първото им дете. По това време Росен Чолов е бодигард на Калканджиева.

Чолата беше арестуван през 2012 за сводничество и склоняване към проституция. За прикритие на вип бардака му служеше модна агенция FH1, където Чолов уж бил управител.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *