Гущеров изпързаля Мария! Ето как осуети претенциите й към парите му:

Изненадващият развод на Християн Гущеров и фолк певицата Мария се очертава като един от най- големите скандали на годината.

Милионерският наследник първи обяви, че бракът им е приключил. Фолкаджийката само потвърди новината, но запази пълно мълчание. Певицата дори си е сменила личния номер, за да не я безпокоят.

Гущеров разкри, че двамата не живеят заедно от близо месец. Той я помолил да напусне дома му, защото му омръзнало от голотиите й. Младият бизнесмен заяви, че Мария не искала семеен живот, а разголен живот. Но на него му омръзнало да свързват името му със скандалното й поведение.

17266088_397136037319309_3570814640000598016_n
Скандалният имидж на Мария съсипа брака й

Въпреки че Гущеров и Мария нямаха предбрачен договор, той я беше направил съдружник във всички семейни фирми, което щеше да е много силен коз за нея при развода и щеше да й издейства солидно обезщетение.

Но Християн взел мерки навреме, за да запази семейното богатство. Тихомълком името на певицата било задраскано от всички управителни съвети, в които участвала. Сега Мария няма да може да предяви никакви претенции към фирмите на Гущерови, а съответно и към парите на фамилията.

Певицата и милионерският наследник нямат и общо дете, за да може тя да претендира пред съда за солидна издръжка.

Явно Мария няма да може да измъкне почти нищо от бившия си съпруг и ще й се наложи рязко да понижи стандарта си на живот. Певицата разчита единствено на клубните си участия, за да издържа себе си и дъщеря си. Лошото е, че към момента хонорарът й главоломно е паднал – от 6 на 4 бона.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *