Грозно! Здравко от „Ритон“ към Кичка Бодурова: Ти си кукумицин!

kichka-zdravko-1

Откритата война между Кичка Бодурова и Здравко от „Ритон“ продължава с пълна сила. Двамата използват всяка възможност, за да влязат в спор.

Естрадните легенди се сдавиха дори за парче шоколад. Светлана Василева, която е по- близка със Здравко нападна Джино, протеже на Кичка, защото си отчупил парченце от шоколада й. Младите си повишиха тон, лека се сдърпаха, но Кичка и Здравко само това и чакаха. Двамата отново си скочиха един на друг, уж за да защитят младите си протежета.

kichka-3

Ритонецът нападна изключително агресивно и грозно колежката си и дори я нарече „кукумицин“. Кичка му направи забележка, че прекалява и заяви, че може няма да търпи обидите му. Певицата му намекна, че знае и че я е псувал пред останалите съквартиранти, заради мисията със стаята на ужасите.

Катя се опита да усмири половинката си, но не успя. По- късно певицата от „Ритон“ отиде при Кичка, за да й се извини. Оказа се, че всъщност легендарният дует и Бодурова са доста близки приятели, което още повече озадачава защо се стига до толкова грозни сцени помежду им.

В изблик на гняв Кичка се изцепи пред приятели си Джино, че на концерта на „Ритон“ в Лас Вегас имало само 25 души, като самата тя завела осем.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Грозно! Здравко от „Ритон“ към Кичка Бодурова: Ти си кукумицин!"

  1. BlueButterfly   24.10.2019 at 10:18

    В Музикална академия се подкрепяха, Кичка ги защитава, Катя и беше ментор. Гласеше я за победител, пяха в дует. Не мога да разбера, как в един миг взаимното уважение, прерастна в грозни обиди и епитети?

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *