Дует „Ритон“ и Кичка се скараха заради Георги Христов

duet-riton

Стара история успя да нажежи отново отношенията между дует „Ритон“ и Кичка Бодурова. В епицентъра на новия скандал се оказа колегата им Георги Христов. Оказа се, че дует „Ритон“ и легендарният певец не си говорят от много години.

Здравко обвини Кичка Бодурова, че простила сериозна издънка на Христов. От разменените упреци между естрадните величия във Вип Брадър стана ясно, че колегата им с ангелски глас има много лошо пиянство. Самата Кичка си изпатила тежко, но въпреки това „отново отишла да му лиже г*за“, по думите на Здравко. Бодурова му се обиди и заяви, че с Георги Христов са били изключително близки и затова му простила.

kichka-bodurova-1

Дует „Ритон“ обаче са смразени с него от дълги години. Причината е отново заради лошото му пиянство. При телефонен разговор между него и Катя, изведнъж ни в клин, ни в ръкав, Георги Христов я напсувал брутално на майка. Певицата останала втрещена, защото били много близки. След тази издънка на Христов обаче, дует „Ритон“ преустановили контактите си с него. Според Катя, щом го е казал на пияна глава, значи си го мисли наистина, защото от алкохола езикът на хората се развързва.

Георги Христов направил много опити да се сдобри с тях, като молил техни общи приятели да му съдействат, но Катя и Здравко категорично отказали. Според тях, това че има лошо пиянство, не е оправдание да псува всичките приятелите си, нито пък да му се прощава след това.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *