Гринго ревна в съда! Ето какво го сполетя:

sofi-marinova-gringo-3

Гаджето на Софи Маринова – Гринго, остава зад решетките, след като съдът отказа да го освободи под гаранция за втория път.

Младият любовник на фолк певицата беше арестуван на 23 септември заедно със свой съучастник заради рекет на ромски бизнесмен от Айтос. Двамата го изнудвали за крупната сума от 50 бона. Но след като не им ги дал, те открили стрелба срещу дома му в ромската махала.

Пред съдията Гринго го удари на рев и молби, като дори заплаши, че ще сложи край на живота си. Любимият на Софи Маринова заяви, че по този начин съсипват кариерата му на певец. А старата му майка била в прединфарктно състояние в Германия. Гринго хвърля цялата вина върху съучастника си и твърди, че той лично нямал нищо общо с историята. Даже рекетираният бизнесмен му бил като баща.

sofi-marinova-gringo-4

Софи Маринова е съсипана от ареста на гаджето си. На второто заседание в съда обаче тя не се появи. А причината била, че претърпяла гинекологична операция, за да може да зачене. Заради интервенцията, фолк дивата ще пропусне и сватбата на Фики Стораро.

През последните години Софи има много сериозни финансови проблеми. Дори е на път да изгуби апартамента в София и къщата в Етрополе заради огромни дългове към банките. Тя се надяваше, че ще успее да направи голям концерт в „Арена Армеец“, с който да си оправи бакиите. Но по всичко личи, че няма да успее да го организира.

Сега певицата се е емнала да търси най- добрите адвокати, които да извадят Гринго от пандиза. Именно финансовите проблеми подтикнали младото й гадже да прибегне до крайни мерки като рекет, за да ги спаси от фалит.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *