Ето каква е шокиращата истина за ареста на Гринго! Виж Тук:

sofi-marinova-gringo-2

Гринго на Софи Маринова рекетирал айтоския бизнесмен, за да я измъкне от фалит. Фолк дивата е закъсала сериозно с финансите и може да остане на улицата. Тя е натрупала колосалната сума от 400 бона, която дължи по няколко кредита.

Въпреки че е сред най- ангажираните в лекия жанр, Софи Маринова не успява да си връща борчовете. Две от фирмите й вече са под запор. Съвсем скоро обаче, певицата може да изгуби апартамента си в София, както и къщата в Етрополе, заради невъзможността да погасява дълговете си.

Маринова дължи над 300 бона на банка заради кредит. Отделно, по още 50 бона разноски заради съдебното дело, което са й заформили.

Вторият й борч е на стойност 30 000 лева и е към фирма за бързи кредити. Това е сумата заедно с лихвите и разноските по съдебното дело.

Тъй като певицата не обслужва дълговете си, се очаква в най- близко време домът й в София да бъде запориран, както и имотът в родното й Етрополе.

sofi-marinova-gringo-3

Гринго решил да „помогне“ за оправянето на финансовия батак като започнал да изнудва бизнесмена Асен Атанасов – Ариф. Гаджето на Софка го заплашвало дни наред. А накрая дори нападнал дома на жертвата си с дъжд от куршуми. Но полицията го разкрила и се озовал в ареста. Грози го затвор от 2 до 8 години. На всичко отгоре, тепърва фолк певицата ще се изръси здраво с разходи за адвокати, за да го измъкне.

Преди няколко месеца Софи Маринова обяви, че ще прави юбилеен концерт в „Арена Армеец“. Певицата и възлюбеният й се надявали чрез грандиозното шоу да успеят да покрият борчовете си, за да не останат на улицата. Организацията на подобен спектакъл обаче е много скъпа и не е ясно дали фолк дивата няма още повече да се увътри, вместо да изплува.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *