Годжи закъса с очите

godji-bolest

Годжи се разболя от нелечима болест. Ново нещастие се случи в „Шоуто на Слави” тъй като още един от служителите се разболя, а именно Георги Милчев. Причина за болестта му е дългогодишна работа под стрес, на който са подложени всъщност всички работещи в предаването.

Той научил за заболяването си преди около месец, когато усетил, че зрението му е влошено. Оплаквал се, че очите го болят непрекъснато пред колеги и познати. След като лекуващия му го прегледал, установил, че музикантът  е сполетян от „вампирска болест” – същата от която страда и Слави.

godji

Другите музиканти също се уплашили да не бъдат застигнати и те от лошата болест, най – вече защото тя не се лекува. Човек може да бъде само временно облекчен, а и е необходимо спокойствие, което нито Слави, нито Евгени Димитров, или който и да било от останалите имат. „В живота, ако спечелиш нещо, задължително ще изгубиш нещо друго. Най – скъпо обаче струва здравето  и никакви пари не могат да го възстановят отново”,  коментират фенове на Георги в мрежата.

Годжи. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/dcSEayMbPp0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *