Годжи спря алкохола

Георги Милчев - Годжи
Георги Милчев – Годжи

  Шоуменът Георги Милчев – Годжи преминава през пълна метаморфоза. От няколко дни баскитаристът на „Ку-ку бенд“ не близва алкохол и е пълен трезвеник. Промяната му се е наложила, след като музикантът внезапно се усетил, че е станал прекалено зависим от и към чашката.

„Отказах алкохола. Вече не пия изобщо. Ставам нов човек“, декларира наскоро Годжи и с това даде публичност на своето намерение да се откачи от спиртните напитки, които напълно бяха завладели ежедневието му. Музикантът от „Ку-ку бенд“ дори прие с търпимост шегите и закачките, които си направиха на негов гръб колегите му. Годжи обаче бил категоричен, че ще спре да пие, за да си върне обратно стария живот.

Георги Милчев - Годжи Преди напълно да се откаже от пороците си обаче, в светските среди се видяха едни от най-лошите черти на съратника на Слави. Преди седмици китаристът притесни всички гости на шумно парти по морето, където бе поканен в ролята си на шоумен. Годжи така се почерпил, че му се наложило да бъде изнесен от приятели в посока на спалнята си. Именно тази случка напълно го убедила, че му е време да откаже спиртните напитки. Баскитаристът сметнал, че повече не може да се излага и да дава поводи на злостни одумки и си обещал да стане пълен въздържател. Единствената му пречка, пред това напълно да изхвърли алкохола от живота си, били драмите му в личен план.

Последните няколко години дадоха много поводи на Годжи да се обърне към стимулантите, за да намери спокойствието си. Първият удар за него бе раздялата му с голямата му любов – балерината от „Магаданс“ Станислава. Пред близки и приятели семейната им хармония изглеждала толкова неразрушима, че за всички било шок, когато двамата сложили край на отношенията си.

И докато Стаси бързо се насочила към нови развлечения, музикантът на „Ку-ку бенд“ и до днес се опитва да залепи парченцата на разбитото си сърце. Първата му утеха, разбира се, била в чашата с уиски, където Годжи търсел причината за своето нещастие. Така, преди да се усети, бе започнал да пие солидно дори по свои публични изяви, уж за да е в добро настроение и кондиция.

Георги Милчев - Годжи Следващият удар срещу музиканта обаче бе далеч по-болезнен за него, защото дойде от семейството му. В началото на миналата зима, точно преди коледните и новогодишните празници, Милчев изгуби най-близкия си човек – баща си. Ветеранът бай Милчо издъхна след тежко боледуване, което го остави без сили в последните му месеци живот. През по-голяма част от времето Годжи беше до леглото му и болничните мъки дълбоко се запечатаха в главата му. Единственият отдушник от това натрупано напрежение отново станал алкохолът, който поне за малко го извеждал от света на страданието и мъката.

Досега музикантът не веднъж се е опитвал да поеме живота си в ръце. Всеки път обаче се случвало нещо, което да го отдели от истинската му цел. Така гологлавецът се връщал в изходна позиция.

„Това, което даде сили на Годжи да осъзнае проблема си, бяха децата му. Той иска да им е пример за подражание, а не лош модел за поведение. Затова и си обеща да не пие повече никога и да докаже, че е човек със силна воля и мъж, който държи на принципите си обясняват близки до китариста.

Те обаче разкриват, че отсега нататък на Георги никак няма да му е лесно. Той ще трябва да устои на думата си заради всички изкушения, на които ежедневно е подложен. Музикантът е принуден да ходи по участие в столични и провинциални кръчми, където щедро се лее уиски под носа му, а сам да не близва. Друг проблем е в това, че именно с помощта на спиртните напитки досега му идвало вдъхновение за нови песни и текстове.

„Понякога не искам да пия, но ми трябва, за да довърша работа, която съм поел“, оплаквал се пред колегите си Годжи с надеждата да намери разбиране. Този път обаче бил категоричен, ако ще да не пусне хит в следващите 2 години, няма да се връща към чашката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *