Гери Малкоданска пак заби милионер! Ето кой е той – СНИМКА:

gergana-malkodanska-2

Гергана Малкоданска показа мъжа до себе си за първи път. От известно време сексапилната синоптичка има ново гадже, но досега усърдно го криеше.

Красавицата няма навика да афишира личния си живот, след като дълги години трябваше пази в тайна връзката си с Демир Доган.

Новото гадже на Гери Малкоданска се казва Алекс Ковачев. Той е много известен интериорен дизайнер. Обзавел е домовете на редица родни звезди, като тв водещата Гала, както и на Влади Ампов- Графа.

Ковачев работи не само с платежоспособни български клиенти, но и с много богати чужденци. Проектирал е домовете, заведенията, хотелите и яхтите на редица милионери от цяла Европа.

Гергана Малкоданска с новото си гадже Алекс Ковачев
Гергана Малкоданска с новото си гадже Алекс Ковачев

Най- известната му работа е интериорът на клуб DSTRKT във Великобритания. Този проект му донесе статуетка от „Лондонските клубни награди“.

Алекс Ковачев обаче се изявява и като телевизионен водещ, също като новата си половинка Гери Малкоданска. Дизайнерът има своя рубрика в рамките на уикенд шоуто „Мармалад“ по БТВ.

Алекс Ковачев е направил новия шикозен интериор в апартамента на Гергана Малкоданска, с който тя се похвали наскоро в „Черешката на тортата“. Дали са се запознали покрай общатата  им работа, или вече са били гаджета и синоптичката е спестила тлъста сума за обзавеждането, не е известно. Факт е обаче, че в интериорът на жилището на Малкоданска са инвестирани много пари, с които тя едва ли разполага, ако разчита само на мижавата си заплата като водеща на прогнозата за времето.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *