Галена беснее! Още една приятелка я предаде – Виж коя е тя:

galena-preslava-1

Доста бързо се изпари временното затопляне на отношенията между Галена и Преслава. Двете отново са на нож, а поводът за възобновяване на войната стана тяхна колежка и обща приятелка.

Деси Слава е много близка и с Галена, и с Преслава. Блондинката се постара да се дистанцира от конфликта между двете бивши най- добри приятелки. Но това няма как да се случи.

desi-slava-galena-preslava

Докато Галена вече официално е в майчинство, оставена без надзор баджаначката й Деси Слава се сближи с… Преслава. Двете си тръгнали заедно от снимачната площадка на новогодишната програма на „Планета“. Деси и Преслава се качили в една кола и отпрашили нанякъде.

Постъпката на блондинката определено е жегнала Галена. Преслава пък подло се възползвала от ситуацията, за да подразни бременната си бивша приятелка.

Предателската постъпка на Деси Слава обаче може би не е случайна. Говори се, че Галена се възползвала от доверието на Деси, като умишлено я насочвала към неуспешни песни. Преди да се разсърди на Преслава и да спре да й говори, амбициозната смядовка се изпокара с повечето си колежки в „Пайнер“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *