Сензация! Галена проговори за скандала с Преслава! Виж Тук:

galena-22

Галена наруши мълчанието си по една от най- пиперливите теми около нея през последните месеци, а именно – краят на приятелството й с Преслава.

Изпълнителката на „Мама Ураган“ заяви, че имала приятелки, но преди да започне да заема челните места в класациите. Галена продължава да отказва коментари по въпроса с наградите на „Пайнер“. Според фолк дивата, проектите й говорят достатъчно.

Галена прекъсна всякакъв контакт с най- близката си приятелка от гилдията – Преслава. След като добричлийката спечели приза „Певица на годината“ и през 2016, фолк дивата от Смядово прекъсна контактите си с нея. Оттогава двете не поддържат никаква връзка.

galena-preslava-3

Галена и Преслава стартираха кариерите си по едно и също време и до началото на тази година бяха пример как най- големите конкурентки могат да бъдат и най- близки приятелки.

В крайна сметка обаче, смядовката не можа да преглътне обидата, че отново остава недооценена и пренебрегната от шефа си. Фолк гилдията също се разцепи покрай разрива между двете певици – едни изпълнители защитиха Преслава, други пък застанаха на страната на Галена.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *