Гала не е на себе си! Дъщеря й претърпя тежка операция! Виж Тук:

Тази седмица изненадващо за зрителите на „На кафе“ Гала и гаджето й Стефан не се появиха на екран. Вместо тях, други звездни двойки влязоха в ролята на водещи.

Оказа се, че причината за отсъствието на титулярката е доста притеснителна – операция на дъщеря й Мари.

Гала даде блиц интервю, в което разкри истината за състоянието на единственото си дете. Тя заяви, че дъщеря й има проблем със ставите, тъй като са хиперподвижни. Операцията била на раменната става, която много често се вадела. Причината за състоянието е рехава съединителна тъкан. Заради това, ставите на Мари много лесно се изваждат.

gala-dashteria-1

Операцията се състояла в закрепяне на раменната става с шина, така че да не излиза толкова често. Гала призна, че възстановителният процес за дъщеря й ще е дълъг и труден.
Тв водещата научила за проблема на детето си по особено стресиращ начин. Като била малка, Мари залитнала и щяла да падне. Гала я хванала за ръката, но ставата на дъщеря й се измъкнала. След това се случвало още много пъти. Така се стигнало до операцията.

20- годишната Мари в момента учи журналистика. Тя има амбицията да наследи майка си. А от миналата година вече сериозно се подготвя за тази крачка. Младото момиче има собствено интернет предаване, в което работи и бъдещата й свекърва Джуджи. Както е известно, дъщерята на Гала е гадже със сина на най- добрата приятелка на майка си. Заради него, тя се отказа от мечтата си да следва в Италия и предпочете да си остане в България.

Гала не беше особено въодушевена от идеята, тъй като се надяваше дъщеря й да устрои живота си в чужбина. Опитала се да я убеди, че не трябва да променя житейските си планове заради мъж. Но Мари не искала да я слуша. Тв водещата поне се надява, че щерка й няма да бърза да се жени и да ражда дете, тъй като все още е много млада.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *