Дъщерята на Гала цъфна по голо дупе! СНИМКА:

gala-dashteria-1

20- годишната дъщеря на Гала развя голотии в социалните мрежи. Мари Будева напоследък става все по- дръзка в провокациите и без притеснение демонстрира апетитните си форми.

Доскоро наследничката на тв водещата беше доста скромно момиче, което не обичаше да подчертава женствеността си. От свенливостта й обаче вече няма и помен.

Голямата промяна за Мари настъпила, откакто стана гадже със сина на Джуджи – Константин. Двамата са заедно от близо 2 години. А Гала и Джуджи, които са най- добри приятелки, се шегуват вече коя ще гледа внуците.

gala-dashteria

Преди да се влюби в Константин, Мари Будева беше решила да замине да следва в Италия. Майка й много се радваше, че дъщеря й ще устрои живота си в чужбина. Но не останала никак очарована, когато научила за коренната промяна в плановете й. Сега Мари учи журналистика в Софийски университет и се изживява като влогърка, а бъдещата й свекърва Джуджи има своя рубрика при нея.

Гала не крие, че не е въодушевена от категоричния начин, по който дъщеря й Мари коренно променя плановете си, в името на любовта. Тв водещата не иска дъщеря й да бърза да се жени, нито пък да има деца. От горчивия си опит Гала знае, че не бива да се отказваш от мечтите си – особено заради мъж.

Водещата на „На кафе“ със сигурност не е очарована и от голотиите на щерка си. Гала всъщност има гола фотосесия за мъжко еротично издание, но едва ли е приела хладнокръвно разкрепостените снимки на детето си. Особено като си представи как ще я клюкарят колегите й в ти ви средите.

На Мари обаче едва ли й пука за мнението на майка й, тъй като много често е на коренно различна позиция.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *