Джуджи се похвали: Дъщерята на Гала ми е снаха!

gala-djudji

Бившата тв водеща Деляна Маринова- Джуджи призна, че синът й Константин има връзка с дъщерята на най- добрата й приятелка Гала. Двамата са заедно от година и половина, разкрива тя.

Въпреки че Джуджи беше уволнена изненадващо от „На кафе“ преди две години, двете с Гала си остават много близки извън телевизията. А като нищо и скоро официално да се сродят!

Засега Джуджи и Гала обаче не натискат децата си да се женят, тъй като им е още рано. Константин и Мари завършиха училище миналата година. Именно заради сина на Джуджи, щерката на Гала отказа да замине да учи в Италия, а си остана в България. Това решение на младото момиче много огорчи майка й. Според Гала, заради момче не трябвало да се правят такива радикални промени в плановете, пък макар и да е синът на най- добрата й приятелка.

Мари със сина на Джуджи
Мари със сина на Джуджи

Джуджи случайно научила за връзката на тийнейджърите. Синът й и Мари ходели заедно да я гледат по време на участието й в „Като две капки вода“. Нейна близка, която гледала по телевизията, обаче забелязала, че има флирт между младежите и й казала. Оттогава Константин и Мари са двойка.

В момента Джуджи всъщност работи за кандидат- снаха си. Дъщерята на Гала има влог и поканила бъдещата си свекърва да води рубрика там. Работата на Джуджи е да прави интервюта с известни личности. Двете се разбират много добре, така че ако станат наистина снаха и свекърва, няма да имат никакъв проблем помежду си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *