Филип Киркоров: Бях на концерта на Кичка Бодурова в „Сизър Палас“!

filip-kirkorov-1

Филип Киркоров сложи точка на един от най- сериозните скандали в този сезон на Вип Брадър, а именно – пяла ли е Кичка в „Сизър Палас“ или не. Руската мегазвезда споделя, че лично е присъствал на концерта й в легендарното казино на Лас Вегас през 1999 г. Киркоров описва изявата на Кичка Бодурова в „Сизър Палас“ като „триумф“ в свое интервю за в. Уикенд.

Филип Киркоров и дует "Ритон"
Филип Киркоров и дует „Ритон“

Легендарният руски изпълнител следи с интерес всеки епизод на „Вип Брадър“, заради участието на близките му приятели Катя и Здравко от дует „Ритон“. Киркоров се познава също с Кичка и Кристина Димитрова. С дует „Ритон“ обаче са повече от семейни приятели. Катя и Здравко се познават със семейството на Филип Киркоров повече от 40 години. Певецът е бил още дете, когато те са гостували в дома на родителите му във Варна.

Според звездата на Русия, е нормално големи артисти като дует „Ритон“ и Кичка Бодурова, в моменти на силен стрес, да загубят мярката и да се по- емоционални.

Филип Киркоров и дует „Ритон“ се събират винаги, когато певецът си дойде в България. Здравко е по- темпераментен, заявява бившия съпруг на Алла Пугачова. Но и двамата са с големи сърца и много мили, споделя Киркоров.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *