Ново доказателство, че Кичка Бодурова е пяла в „Сизър Палас“ – виж тук:

kichka-las-vegas-2

Плакат на певицата за концерта й в „Сизър Палас“ потвърждава, че Кичка Бодурова не е излъгала за изявата си.

Скандалът започна от дует „Ритон“, които се подиграваха зад гърба на колежката си, че лъже, че е пяла на престижната сцена в Лас Вегас. Катя и Здравко заявиха, че певицата не им показала снимки от изявата си, нито пък открили информация за такъв концерт на сайта на „Сизър Палас“.

Странно защо обаче, вместо да се намесят и да потърсят доказателства за едното или другото твърдение, продуцентите на Вип Брадър заеха позицията на дует „Ритон“. Уж измисленият от Кичка концерт й донесе много подигравки от страна на съквартирантите и на сценаристите на шоуто.

kichka-zdravko-1

Естрадната легенда опита да се защити и се закле в дъщеря си, че не лъже. Но и тези й думи бяха посрещнати с подигравки. Кичка заяви, че концертът не е бил в залата, известна като „Колизеума“, построена специално за шоуто на Селин Дион. Всъщност, когато е изнасяла концерта си пред 1999 г., тя все още не е била построена.

От продукцията изпратиха запитване до управата на „Сизър Палас“ дали Кичка е имала концерт там или не. Оказа се обаче, че тогава собствениците са били други и няма документация. Така отново беше отправено внушение, че певицата лъже.

Бодурова посочи известния музикант Илия Кънчев, който свирил с нея на концерта, но никой не го потърси за коментар. Именно той предостави на медиите плакат от въпросната изява. Концертът се е състоял в една от малките зали на казиното, като е бил предназначен за българската общност в Сащ.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *