Фики разкри шокиращ факт за булката си! Виж Тук:

Мечтата на Тони Стораро, че бъдещата му снаха ще е непорочна на сватбата, няма да се сбъдне. Фики призна, че оправил Гюлджан, още като заживели заедно преди няколко месеца.

Нещо повече. Двамата вече работели за бебе, тъй като искали да зарадват родата с наследник възможно най- скоро. Гюлджан искала да народи много деца на Фики, а той пък вече се чувствал готов да отглежда челяд, въпреки че е само на 23 години.

Сватбата на младия фолк идол е насрочена за 18 октомври и със сигурност ще е събитието на годината. Пищното тържество ще е в София, в бившия Японски хотел, издаде Тони Стораро. А на нея ще присъства почти цялата гилдия на поп- фолка.

Кумовете ще са Галена и половинката й Галин. А големият отсъстващ от сватбата ще е фолк дивата Преслава! Още преди месеци Фики призна, че тя не е поканена, но не обясни защо. А причината е повече от ясна на всички – тъй като му е бивше гадже.

Още щом се сгоди в началото на годината, младият певец изтри Преслава от профилите си в социалните мрежи. Той не искал да притеснява Гюлджан заради бившата си. Освен това, щом кумата ще е Галена, на добричлийката със сигурност няма да й е много комфортно да се забавлява на празника.

Преди месец, Фики и Гюлджан направиха пищен годеж в покрайнините на Шумен. Опънатите шатри побраха над 500 души. А освен годежа на Фики, гостите отбелязаха и рождения ден на баща му.

Стораро- младши разплака фенките си в началото на годината, като внезапно стана ясно, че се е сгодил. Оказа се, че с Гюлджан се запознали на негово участие в Брюксел. Харесали се, а семейство Стораро веднага я одобрили за снаха. Затова на бърза ръка отидоха да я искат от родителите й в Брюксел. Фики се опита известно време да крие факта, че ще се жени, за да не пострада кариерата му. Но, в крайна сметка, трябваше да каже истината, за да не обиди семейството на годеницата си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *