Ето защо днес е много важен празник за Емилия:

emilia-2

Емилия отбелязва днес един от най- важните лични празници в живота си – рождения ден на сина си Иван.

Фолк дивата написа трогателно послание в социалните мрежи по случай този много специален повод за нея и семейството й:

На този ден преди девет години родих едно прекрасно бебе, прекрасно дете, добро и съжалително- точно каквото си мечтаех, прекрасен син за който благодаря на Господ!!!Всеки ден се събуждам с една единствена мисъл и мечта ,децата ми да бъдат много щастливи!!!Затова днес сме организирали най-хубавия рожден ден за Иван. Цялото семейство много те Обичаме много!!!!

Емилия не крие, че е трудно да съчетава отглеждането на децата с натоварената си работа. Певицата признава, че е пропуснала важни моменти от детството на сина си, а най- вероятно същото ще се случи и с дъщеря й. На Иван обаче отдавна му е обяснено, че когато и двамата родители работят много, понякога се случва да отсъстват от важни за детето събития.

Фолк певицата често прибягва до услугите на бавачка, особено сега за бебето. Емилия се старае да има достатъчно време и за участия, и за семейството си. Но това не винаги е възможно. Затова детегледачката я отменя в грижите за малката Мира, когато се налага.

Освен да отделя внимание на децата си, певицата не спира да мисли и за феновете си. За някои от тях фолк дивата е подготвила специални изненади. В сезона на абитуриентските балове, Емилия е решила да зарадва няколко момичета, като им подари свой сценичен тоалет. Една от роклите на певицата вече си има нова притежателка, която ще си я облече на бала.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *