Ето колко похарчи Емилия за бебешка количка:

Емилия бюстЕмилия се състезава в надпреварата за супермайка и обзаведе дъщеря си с количка за 5 бона. 

Фолкаджийката  не жали пари за комфорта на първото си момиченце Мира и го е снабдила с най-скъпото возило, което е намерила на пазара.

За обикновените майки това са много пари, но Емилия ги изкарва за една вечер, докато тресе бюст и кълки в чалготеките. Тя се върна на сцената два месеца след раждането и интересът към нея се увеличи. Всички искаха да видят как прясната родилка се е преборила с килограмите си и депресията и как ще продължи кариерата си.

Битката с килограмите продължава и жената на Коко Динев все още не може да върне предишната си форма, но пък прикрива недостатъците, като излага на показ сочния си бюст.

В свободното си време обаче тя не е на козметик, нито пък виси цял ден във фризьорски салони, а е отдадена на децата си. Взима Иван от училище или гордо разхожда малката Мира с количката.

След като показа на всички новата си придобивка, повече от колежките й веднага я аплодираха за избора. За хубаво бебе – най-хубавото, разгугукаха се те.

ЕмилияЛуксозното бебешко возило е последен писък на модата и е в налагащия се напоследък черен цвят.

За бебе звучи много нелепо да го сложиш в черно, мърморят по-старите фолкаджийки и твърдят, че децата трябва да се обградени от весели цветове.

Принципно е така, но модата сега е странна и всички от елита са натъркаляли рожбите си в такива колички, които навяват неприятни асоциации у възрастните хора.

Да е жива и здрава Мира, пък цветът на количката няма значение!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *