Ето колко пръска Бередин на вечер, за да празнува развода си с Антония Петрова:

antonia-petrova-beredin-2

Руснакът Александър Бередин е като отвързан след раздялата с „Мис България“ Антония Петрова. Милионерът явно не може да се нарадва на свободата си и превръща всяко излизане вечер в чутовен празник.

При поредната си нощна оргия, руският богаташ профука 20 000 лева в известна столична чалготека. Бередин цъфнал в заведението заедно с няколко приятели. Компанията се настанила във Вип сепаре и се започнало такова поръчване, че на сервитьорките им се завъртели главите.

Антония Петрова търси обратно път към руснака
Антония Петрова търси обратно път към руснака

Руснакът и аверите му опукали две бутилки от най- скъпото уиски в заведението. Замезили с няколко плата сирена. После компанията извикала и няколко танцьорки, които да ги радват с кючеци. А бакшишите за кръшните девойки били повече от щедри.

Самият Бередин явно има добра закалка в родните чалготеки. Руснакът пял с цяло гърло известни фолк парчета и дори танцувал кючек.

Междувременно, докато Бередин се радва на живота, на бившата му половинка май вече не й толкова весело. Антония Петрова не може да свикне с внезапно понижения си стандарт на живот. Освен това, й станало ясно, че няма да отмъкне няколко милиона при развода с руския си съпруг, както планираше. Затова, Антония се опитва да стопли отношенията си с Александър и дори да се върне при него, разкриват от обкръжението й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *