Ето какво разкри Роксана за скандала с Тони Стораро и Софи Маринова:

Роксана взриви фолк средите като се изпокара публично с най- близките си приятели в бранша – Тони Стораро и Софи Маринова. Певицата, която роди преди няколко месеца, ги обвини, че са я предали, защото не отишли на сватбата й през лятото.

Тогава Роксана заяви, че е смъртно обидена на семейство Стораро и на Софка, защото не отделили един ден, за да я уважат.

Няколко месеца след големия скандал, младата певица вече не им се сърди. Просто се случило, че и тримата имали участия в същия ден, а все пак така си вадят хляба.

Роксана призна, че Тони Стораро е направил много по- важни неща за нея. Затова нямало как да му се сърди дълго време, че не отишъл на сватбата й. Ромската певица разкри, че след бурната раздяла с първия й съпруг, той първи й се обадил, за да я успокои. Дори й предложил пари на заем, тъй като тя избягала от бившия си само с един сак дрехи.

На Софи Маринова пък нямало как да се сърди също, защото й била идол от малка. А това да се запознаят, да пеят на една сцена и да бъдат приятелки, е сбъдната мечта.

Роксана признава, че чувствала липсата на най- близките си колеги и приятели на този важен ден и затова я заболяло от отсъствието им. Но се надява, че в бъдеще ще й се реваншират и ще изтрият спомена от неприятната случка.

Фолк певицата роди второто си дете преди няколко месеца. Бебето се появи на бял свят точно 3 дни след сватбата. Оттогава свекърва й е неотлъчно до нея, за да й помага. Роксана загуби майка си преди години, когато участваше в „Гласът на България“. Затова, сега свекърва й била единствената жена, която може да й помага в грижите за бебето.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *