Емилия с тъжна равносметка: Не съм щастлива с Коко Динев!

emilia-13

Раздялата на Емилия и Коко Динев потресе всички, тъй като се случи само няколко месеца след раждането на второто им дете.

Певицата призна, че в момента с бизнесмена не живеят заедно и няма представа дали отново ще се съберат.

Поводът за раздялата им бил съвсем банален – скарали се заради битовизми. Този път изобщо не ставало въпрос за изневяра, категорична е Емилия. Но натрупванията в отношенията им през годините взели връх и се стигнало до тотален разрив.

15 години след началото на връзката си с Коко Динев, певицата вече е убедена, че двамата изобщо не са един за друг и не се чувстват щастливи заедно. Емилия признава, че през цялото това време, двамата никога не били на едно и също мнение, независимо за какво става въпрос. За да продължават, се налагало всеки да прави компромиси. Но така и нямало случай, в който и двамата да са на една вълна.

emilia-koko-dinev

Манталитетът им също бил коренно различен, което също пречело много на връзката им. Тя, понеже си била от село, имала доста по- различни схващания за живота от него, който е типичният градски бохем и доста по- широко скроен от нея.

Ако решат да се съберат отново, Емилия е категорична, че Коко Динев трябва да приеме нейните условия, както и тя – неговите, да направят отново компромиси. Затова, в момента и двамата обмислят дали изобщо има смисъл да продължават връзката си, тъй като за толкова години, все още не са открили баланса помежду си.

Емилия с горчивина признава, че не знае какво е останало от голямата им любов, която премина през много перипетии през годините.

Но дори да се разделят окончателно като двойка, певицата е сигурна, че всеки ще срещне отново любовта, защото все още са млади и имат време.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *