Емилия призна, че е била шута на Коко Динев! Ето и причината:

emilia-koko-dinev

Емилия най- после призна, че с Коко Динев са разделени. Двамата все още се обичали, но изобщо не били подходящи един за друг, примирено заключава фолк певицата.

Причината този път не била изневяра, а семеен скандал. От няколко месеца насам се говореше, че Емилия и бизнесменът вече не живеят заедно. Тя се преместила с децата в София още през април, а той си останал в имението в Сандански.

Клюките, че звездната двойка се е разделила, плъзнаха след рождения ден на фолкаджийката в края на март. Тогава тя събра най- близките си в заведение в столичен мол. С Коко Динев обаче пристигнаха и си тръгнаха поотделно от партито, а за всички присъстващи било очевидно, че двамата са в обтегнати отношения.

emilia-dinev

Емилия успя да издържи цели 10 години с бизнесмена, въпреки непрестанните му изневери и скандали. Певицата дори стигна до антидепресанти заради постоянния стрес от съвместното съжителство с Коко Динев и хойкането му с нейни колежки.

След раждането на дъщеря им Мира в края на миналата година, сякаш двамата най- после се бяха успокоили. Тя не спря да хвали Динев колко добър баща е, колко много се е променил.

Но явно фолк дивата сама не си е вярвала. Тя поднови клубните си изяви само 40 дни след като роди, като подобно бързане се видя подозрително на всички. Но явно е искала да се върне час по- скоро на работа, за да си осигури финансова стабилност, ако настъпи поредният катаклизъм в отношенията й с Коко Динев.

И ето, че само няколко месеца по- късно, неизбежното се случило. Емилия обаче беше подготвена. Само смени местоживеенето си от Сандански в София.

Певицата признава, че въпреки раздялата, се чувства много добре. А дори се шушука, че вече има и нов мъж в живота й, с когото наскоро отишла на почивка в Дубай.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *